Vítejte na našich stránkách!

Ženšen pravý - tianDe

2018-01-02
Tak tohle je moje obrovská láska, kterou mi TianDe dává. Vlastně ne mě, ale mým vlasům. Vlasy jsou po těchto skvostech lesklé, hebké a vyživené. Mám nutkání na ně pořád sahat... V šampónu je opravdu "naložený" kořen ženšenu a je to fakticky pecka.

Věděli jste, že se doporučuje léčivé šampony po vypotřebování obměnit? A až vypotřebujete jiný, můžete se k tomu svému původnímu vrátit. Takže nyní budu muset na chviličku vyměnit svoje lásky za jiné. A to jen proto, aby se vlasy a pokožka hlavy stačily vzpamatovat z té nálože léčivých složek ;)

Něco málo k ženšenu obsaženém v tomto šamponu a balzámu (v šamponu "plave" přímo kořen):

Červený ženšen (panax ginseng) má mnoho jmen, například ženšen pravý, ženšen korejský či ženšen asijský. Je to rostlina pocházející z Číny a Koreje. Červený ženšen je známý různými zdravotními přínosy. Dokáže bojovat proti únavě, zlepšuje paměť a používá se k léčbě mnoha zdravotních problémů jako je nachlazení, cukrovka, astma, tuberkulóza, a jiné. Červený ženšen, tedy ženšen pravý se považuje za krále léčivých bylin. Čínští bylinkáři, kteří znají jeho potenciál ho používají k léčení různých zdravotních problémů a onemocnění již více než 5000 let.

Vedle jiných přínosů se ženšen pravý nebo ženšen červený považuje za velmi dobrý i pro podporu růstu vlasů. Tato kořenová rostlina má schopnost působit na vlasovou pokožku, stimuluje vlasové folikuly a podporuje růst vlasů.

A co jsou ty zelené kapsličky na obrázku? To je naprosto úžasné sérum pro lesk a zdraví Vašich vlasů. Je to emulze, která se vmasíruje do suchých nebo vlhkých vlasů. Dodá Vašim vlasům naprosto skvělej lesk, vlasy vyživí a nádherně voní.

a dále:
- zacelují roztřepené konečky vlasů
- navrací hladkost a lesk
- chrání během sušení a rovnání a natáčení vlasů
- udržují vláhu uvnitř vlasu

Nevěříte? Určitě vyzkoušejte.

Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton