Vítejte na našich stránkách!

Co je pro nás kosmetika TianDe?

2019-01-20
Občas se setkáváte s názorem, že prezentovat firmu TianDe, jako producenta přírodní kosmetiky je špatně. Rýpálkové řeší obsah konzervačních látek v produktech (mimochodem u TianDe jsou přírodního původu). Tak tedy.... jak to vlastně je??? Kosmetika TianDe je totiž dokonce něco víc, není to pouhá kosmetika, ale KOSMECEUTIKA a přesně takhle by se měla prezentovat...

A co tedy podle nás máme "v ruce" u TianDe?



Zjednodušeně je to pro nás a okruh našich zákazníků, zákaznic - vlastně celých rodin - prostě POKLAD...

Kosmetika a kosmeceutika...
Podle obecné definice jsou kosmetické přípravky určené k ošetření vnějších částí těla, pokožky, nehtů či vlasů.


Podle našich "zákonů" kosmetické produkty nesmí obsahovat žádné složky s léčivým účinkem podobným tomu, jaká mají léčiva. S pokrokem ve vývoji kosmetických přípravků se na trhu objevují produkty, pro které však tyto definice již nejsou postačující. Nejrůznější krémy, masti, gely či emulze, které jsou určené pro každodenní používání, nebyly sice léky na lékařský předpis, přesto měly i terapeutické účinky, zvyšovaly účinky léků v případě léčby kožních chorob a hojení ran. Měly také skvělé účinky proti stárnutí. Tak se některé produkty ocitly mezi kosmetikou a léky. To přímo vedlo ke vzniku pojmu kosmeceutika.

Pojem "KOSMECEUTIKA" - Jeho autorem je Albert M. Kligman, profesor dermatologie na Pensylvánské univerzitě.

Čím se tedy liší kosmeceutika od kosmetiky?

Kosmeceutika - obsahuje aktivní látky, které přímo ovlivňují fyziologické procesy v lidské pokožce. Právě jejich vysoká koncentrace může vyvolat terapeutický efekt vyplývající z účinkování mechanismů, které nastartovala určitá látka. Podle druhu látky to může být účinek proti lupům, zmírňující ekzémy nebo akné, může stimulovat regeneraci, zvyšovat odolnost pokožky, zmírňovat pigmentové skvrny, strie, celulitidu. Mohou také v různé míře zpomalovat procesy stárnutí kůže. K jejich výrobě se používají nejmodernější výzkumy v oboru technologie a farmakologie. Jejich složení je výsledkem vědeckých objevů i mnohaletých zkoušek a výrobní postupy jsou chráněny mezinárodními patenty. Díky tomu je požívání kosmeceutik naprosto bezpečné a vyjímečně účinné.

Množství vysoce koncentrovaných aktivních látek s mimořádnými účinky na pleť způsobuje, že kosmeceutika jsou mostem mezi běžnou každodenní péčí a estetickou medicínou.

Například přípravky TianDe z řad Marine Collagen, Collagen Active nebo Snake Faktor s hadím tukem vyrovnávají mikrostahy svalových vláken. Tím pokožce dávají efekt "botox-like", avšak bez nutnosti návštěvy kosmetického salonu a aplikaci injekcí.

Tudíž za tým tianDe info mohu říct:
Jsem rád a vděčný, že znám Tiande, mohu a HLAVNĚ CHCI TianDe používat!
Nemám potřebu řešit, zda mohu či nemohu nazývat Tiande přírodní kosmetikou (ačkoli ani legislativa mi tuto možnost neupírá). Pro mě je TianDe více, než jakákoli kosmetika či kosmeceutika.

Výborné zkušenosti a recenze našich přátel všech věkových kategorií, našich zákazníků i partnerů nám nikdo nevezme :)

Za tým TianDe.info jsme si 100% jisti, že MILUJEME tianDe :) Pokud chcete, napište, můžete vyzkoušet i Vy :)



Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton