Vítejte na našich stránkách!

TianDe řada Ovocná pochoutka

2018-08-17
Sada „Ovocná pochoutka“ je šťavnatá ovocná exploze! Sladká, lahodná vůně malin zanechává osobitý závoj něžnosti a přitažlivosti. Novinka od TianDe pro celou rodinu!!! Ochutnejte naší Ovocnou pochoutku i Vy :)

Lahodná směs výtažků z 6 lesních plodů:

- maliny – dodávají vlasům upravený vzhled, zásobují pokožku vitamíny;

- brusinky – pomáhají při vypadávání vlasů a podráždění pokožky;

- ostružiny – navracejí vlasům sílu, osvěžují pokožku;

- lesní jahody – zjemňují pokožku a hydratují vlasy;

- klikva – normalizuje činnost mazových žláz, vyživuje vlasy;

- borůvky – upravují činnost mazových žláz.


Oleje a vitamíny

Šampon je obohacen o vitamín E a panthenol

Kondicionér je obohacen o jojobový olej

Obdarujte svoji pokožku a vlasy obdivuhodnou vůní a šetrnou péčí za pomoci šamponu, kondicionéru na vlasy a sprchového gelu „Ovocná pochoutka“. Směs výtažků z lesních plodů obsažená ve všech přípravcích je promění ve voňavý elixír stvořený samotnou přírodou.

Výtažek z malin vyživuje pokožku hlavy a vlasy po celé délce, hydratuje, odstraňuje zvýšenou lámavost. Dodává kadeřím pružnost a hedvábný vzhled, zdravý lesk a upravenost. Zásobuje pokožku vitamíny a antioxidanty.

Výtažek z brusinek je přírodní antioxidant, který má na pokožku tonizující účinek, dodává jí pružnost, ochraňuje ji před vlivy okolního prostředí a posiluje povrch pokožky. Je vynikajícím prostředkem proti vypadávání vlasů, lupům a podráždění pokožky.

Výtažek z ostružin je studnicí vitamínů. Podle starověkého mýtu vyrostla tato bobule z krve Titánů, kteří povstali proti bohům. Užitečnými vlastnostmi jsou obdařeny všechny části rostliny, jak listy, tak samotné plody. Skvěle osvěžuje pokožku, dodává jí zářivý vzhled. Odstraňuje svědění a tvorbu lupů, navrací vlasům sílu.

Výtažek z lesních jahod obsahuje vitamín C, karoten, kyseliny (jablečnou, citrónovou, salicylovou), třísloviny, éterické oleje a další prvky. Ve starověkém Římě si urozené dámy dávaly do koupele jahodovou šťávu, aby tak prodloužily mladistvý vzhled svojí pokožky. Výtažek z lesních jahod zásobuje pokožku i vlasy vitamíny, úžasně je hydratuje a zjemňuje.

Výtažek z klikvy obsahuje celý komplex vitamínů a užitečných látek: jód, železo, fosfor, vápník, mangan, hořčík, riboflavin (vitamín B2), kyselinu askorbovou (vitamín C), tiamin (vitamín B1), kyselinu nikotinovou (vitamín PP), naftochinon (vitamín K), glukózu, třísloviny, fruktózu a řadu dalších. Klikva normalizuje činnost mazových žláz, vyživuje vlasy po celé délce, posiluje a ochraňuje vlasy před lámavostí.

Výtažek z borůvek je silný antioxidant, zdroj vitamínů a biologicky aktivních látek. Výtažek z borůvek výborně čistí a stahuje póry, upravuje činnost mazových a potních žláz, napomáhá odstraňovat odumřelé kožní buňky.

Přírodní jojobový olej obsažený ve složení kondicionéru na vlasy je skutečným zázrakem přírody! V podstatě to není olej, nýbrž tekutý vosk s unikátním složením. Ani jeden ze známých olejů neobsahuje takovou paletu užitečných látek! Pro vlasy představuje léčivý nektar, který je schopen obnovit i velmi poškozené vlasy. Jojobový olej perfektně hydratuje suché vlasy, bojuje proti lupům, na každém vlásku vytváří ochranný film.

Vitamín E obsažený v šamponu je nejlepším antioxidantem pocházejícím z přírody. Dává do pořádku lámavé a matné vlasy, navrací jim životní sílu.

Vitamín B5 neboli panthenol, který jsme přidali do šamponu, bojuje proti vypa

dávání vlasů a léčí suchost a šupinatění vlasové pokožky. Vyrovnává povrch každého vlasu, dodává kadeřím hedvábný a lesklý vzhled.

 

Univerzální šampon:

účinně čistí vlasy

nepoškozuje vlasy při každodenním používání

dodává vlasům krásný a upravený vzhled

JE VHODNÝ PRO NORMÁLNÍ VLASY

Univerzální šampon „Ovocná pochoutka“ se ideálně hodí pro normální vlasy. Účinně čistí vlasy, aniž je poškozuje při každodenním používání. Pomáhá vlasům získat krásný a upravený vzhled.

 

Kondicionér na vlasy:

hydratuje tenké a oslabené vlasy

nezatěžuje účes

činí vlasy hustšími na pohled

VLASY JSOU HEDVÁBNÉ A PŘÍJEMNÉ NA DOTEK

Kondicionér na vlasy „Ovocná pochoutka“ delikátně hydratuje tenké a oslabené vlasy, přičemž je nezatěžuje a činí je hustšími na pohled. Vaše vlasy budou hedvábné a příjemné na dotek.

 

Sprchový gel:

jemně čistí pokožku

dodává jí opojnou vůni

POKOŽKA ZÍSKÁVÁ SAMETOVÝ A JEMNÝ VZHLED

Sprchový gel „Ovocná pochoutka“ jemně čistí pokožku, dodává jí opojnou vůni zralých malin a lesních plodů. Vaše pokožka bude sametově jemná a hladká.


Máte-li jakékoliv dotazy, neváhejte nás kontaktovat, budme se Vám rádi věnovat :)

Tým TianDe.info

Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton