Vítejte na našich stránkách!

Termoochranný sprej s keratinem pro barvené vlasy TianDe

2019-10-31
Termoochranný sprej s keratinem pro barvené vlasy - barva a ochrana. Vlasy jsou kažý den vystavovány negativním vlivům okolního prostředí, a to větru, mrazu nebo slunci. Další negativní vlivy je vysoušení vlasů fénem, rovnání žehličkou a nebo kulma. Těchto způsobů úpravy vlasů se ovšem nemusíte s naším výrobkem vzdávat. Termoochranný sprej s keratinem pro barvené vlasy od TianDe Vám pomůže minimalizovat škodlivé účinky těchto přístrojů. Chrání Vaše vlasy před následky žehličky na vlasy nebo horkého fénu. Také pomůže oživit zářivou barvu vašich loken – sprej díky svému speciálnímu složení zabraňuje vymývání barvy z barvených vlasů.

Používejte termoochranný sprej s keratinem, pokud:

- často používáte fén, kulmu nebo žehličku na vlasy

- vaše vlasy vypadají suché a bez "šťávy"

- pokud se Vám vlasy ježí na všechny strany a nepoddávají se Vašemu účesu

- si barvíte vlasy a chcete ochránit jejich barvu co možná nejdéle



Eshop tianDe - naleznete náš výrobek zde:  Termoochranný sprej s keratinem pro barvené vlasy TianDe


Na co vlastně potřebujete termoochranu vlasů a jak vlastně funguje?

 

Hlavním úkolem přípravku od tiande, je zabránit, aby se vlhkost z vlasů vysokými teplotami "neodpařila", kdy vlasy díky přípravku zůstávají zdraví i při pravidelném používání fénu či kulmy. Pokud opravdu často používáte termo přístroje bez termoochrany na vlasy, může se také stát, že se jednoho dne probudíte a budete mít vlasy jak "slámu", a to se opravdu špatně dává do pořádku....

Termoochranný sprej s keratinem na barvené vlasy tianDe

 

- Vysoká úroveň ochrany před teplem

- Zmírnění škodlivých účinků při úpravě vlasů elektrickými přístroji

- Objem a snadné česání „pramínek po pramínku“

- Uchování zářivých barev u barvených vlasů

- Antistatické účinky

 


Termoochranný sprej s keratinem pro barvené vlasy díky svému skvělému složení vlasy hluboce hydratuje. Jsou pak jemné a hedvábné. Po použití spreje bude Váš účes držet tvar a vlasy nebudou rozlítané. Sprej také neutralizuje statickou elektřinu nebo udrží Vaše lokny. Aktivní složky spreje pečují o vaše vlasy a předcházejí vymývání barvy - dodá jas a zářivost vlasům.

Termoochranný sprej tianDe obsahuje:

- keratin – spolehlivě chrání a obnovuje vlasovou strukturu tím, že vyplňuje poškozená místa

- mandlové proteiny – chrání vlasy před tepelnými účinky

- vitamíny A, E, D-panthenol - „zlaté trio“ na vlasy – posilují cibulky a vlasy jsou hladké od kořínků až ke konečkům

- aminokyseliny hedvábí – dodávají jemnost a lesk
- extrakt kopřivy – aktivuje
vlasový růst a zabraňuje vypadávání vlasů

- extrakt z rozmarýnu – posiluje oslabené vlasy

- extrakt z marakuji – vyživuje suché a lámavé vlasy

VÝROBEK JE BEZ PARABENŮ.

 

Termoochranný sprej s keratinem pro barvené vlasy zajistí, že vaše vlasy budou vždy vypadat 100% skvěle! Díky svému aktivnímu složení spolehlivě chrání vlasy před tepelnými účinky a také brání vymývání barev.

Keratin je přírodní bílkovina, ze které se skládá 80-90 % našich vlasů. Součástí tohoto proteinu je dostatečné množství aminokyselin cysteinu. Tyto aminokyseliny zajišťují, že struktura proteinových molekul je velmi pevná a má pohyblivé vazby, které se přeruší jen velmi agresivním působením (například při ozařování vlasů nebo pravidelném tepelném působení). Výsledkem jsou pak nenávratně poškozené vlasy. Abychom se tomu vyhnuli, přidává se do kosmetiky na ochranu vlasů keratin.

 

Molekuly keratinu působí skvěle z vnější strany – přilnou k povrchu vlasů, čímž vytvoří ochrannou vrstvu a zaplní poškozená místa. Ve finále pak můžeme sušit vlasy fénem a upravovat je pomocí nástrojů, aniž bychom je nenávratně poškodili. Keratin má navíc ještě jednu důležitou schopnost – skvěle zadržuje vlhkost. Chemická struktura, která je shodná se strukturou vlasů a kůže, z něj dělá nejúčinnější vyživující protein.

 

Po aplikaci přípravků s keratinem získají vlasy jemnost, budou se lépe rozčesávat a objemově se zvětší.

 

Vitamíny A, E, D-panthenol – to je „zlaté trio“ na vlasy. Působí společně a vašim vlasům navrátí zdraví a krásu.

Vitamín A získáváme z potravy. Jenže to někdy nemusí stačit, což se okamžitě projeví na zevnějšku – vlasy ztratí barvu a mohou začít vypadávat. Aby se tak nestalo, použijte při péči o své lokny prostředky s tímto užitečným vitamínem. V důsledku získáte:

- stimulaci růstu vlasů

- lesklejší, pružnější a objemnější lokny

- ochranu před UV zářením

Vitamín E působí na vlasy omlazujícími a obnovujícími účinky, podporuje jejich růst. Navíc úžasně regeneruje poškozené vlasy. Tokoferol, který proniká do buněk, odvede uvnitř ohromnou regenerační práci. Nedostatek vitamínu E se na lidském těle odrazí ihned: vlasy se náhle velmi lámou, mohou se objevit lupy a dokonce i lysiny. Odborníci radí přijímat vitamín E jak vnitřně, tak i pomocí prostředků na vlasy ve formě sprejů, šamponů a masek.

D-panthenol je syntetický vitamín В5, který se při styku s pokožkou a vlasy mění na kyselinu pantothenovou, která normalizuje složení epidermu. Při péči o vlasy pokryje panthenol každý vlas tenounkou ochrannou vrstvou, aniž by je zatěžoval. Tím je chrání před ultrafialovým zářením, vysokými teplotami a jinými nepříznivými vlivy okolního prostředí. Kromě toho zanechá vaše vlasy lehké, jemné, svěží a zároveň usnadňuje vlasovou úpravu. Tloušťka vlasu se znásobí až o 10 %, vlasy budou vypadat objemnější a hustší.

Mandlové proteiny bezvadně chrání vlasy před tepelnými účinky. Mají schopnost proniknout dovnitř poškozeného vlasu a také každý vlas obalí tenoučkou vrstvou. Tím se vlasy regenerují zevnitř i zvenku. Mandlové proteiny pomáhají udržet vlasy jemné a poddajné, usnadňují jejich rozčesávání a předcházejí zamotávání. Vlasy získají neuvěřitelný lesk, objem a pružnost.

 

Aminokyseliny hedvábí mají schopnost snadno proniknout do pokožky hlavy i do vlasové struktury, díky čemuž se poměrně rychle a účinně zaplňují poškozená místa a vyhlazují se kožní šupinky. Výsledkem jsou zářivé a neuvěřitelně jemné vlasy. Navíc si vlasy pomocí těchto aminokyselin udržují vláhu.

Extrakt z kopřivy se odedávna používá k léčení vypadávání vlasů a k odstranění lupů. Tato přísada napomáhá stimulovat růst vlasů, zabraňuje jejich vypadávání, posiluje vlasové folikuly a zlepšuje strukturu.

Extrakt z rozmarýnu je objev pro vlasy oslabené a bez života. Podporuje prokrvení pokožky hlavy a tím zároveň stimuluje vlasový růst. Rozmarýn vaše lokny zkrotí a zároveň rozzáří.

Extrakt z marakuji krásně hydratuje suché a lámavé vlasy. Je to vynikající přípravek pro vlasy zesláblé mnohačetným barvením – marakuja vlasům navrátí lesk, sílu a hedvábný pocit.



Kontakt na nás v případě dotazů - www.tianDe.info
email: tianDe.info@centrum.cz
Facebook: Kosmetika tianDe - vše pro zdraví a krásu
Telefon: 775 966 595

Napište nebo zavolejte, rádi se Vám budeme věnovat :) Když písnete na Facebook, je to nejrychlejší cesta, jak se s námi spojit :)

Za tým tianDe info přeje pěkný den Jana :)


Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton