Vítejte na našich stránkách!

PhytoCode TianDe - zelená kosmetika

2018-01-02
V zimě, v létě, po celý rok: PHYTO CODE: "zelená kosmetika"

Chraňte svou pokožku celý rok! Ultrafialové paprsky jsou aktivní v každém ročním období, dokonce i v zimě. Výsledkem jejich působení je fotostrárnutí pokožky. Produkty z řady Phyto Code proto obsahují UV filtr.
Opět vzácné ingredience jako: bílý čaj, cordyceps, arbutin z listů medvědice, vitamín E, kyselina hyaluronová, arganový olej, šalvěj, aminokyseliny...

Dej své pleti zelenou! Nenápadná řada unikátní účinky!



Pleťový krém s arganovým olejem PhytoCode
Péče proti stárnutí a účinná ochrana pleti-Krém z řady Phyto Code udržuje přirozený stupeň hydratace pleti, zabraňuje vysoušení, pnutí a olupování pleti. Bohaté antioxidační složení posiluje obranyschopnost pokožky ve stresových podmínkách a znečištěném životním prostředí, předchází vzniku vrásek.
Krém obsahuje výtažky z rostlin a vitamíny, které poskytují pokožce efektivní každodenní péči a pomáhají zachovat mládí.
Neobsahuje parabeny ani barviva.

Pleťový krém s bílým čajem PhytoCode
Péče proti stárnutí a účinná ochrana pleti-Krém z řady Phyto Code vyrovnává kožní reliéf, zabraňuje prohlubování vrásek a zesvětluje pigmentové skvrny. Změkčuje, hydratuje, předchází ochabování a fotostárnutí pleti. Bohatý antioxidační komplex chrání buňky před poškozením a zachovává pevnost pokožky.

Pleťový krém s cordycepsem a šalvějí PhytoCode
Krém ze série Phyto Code má zklidňující a zjemňující účinky, zvláčňuje suchou pokožku. Fytoestrogeny obsažené v šalvěji obnovují mladistvý vzhled pleti a zabraňují vzniku prvních vrásek.
Cordyceps a zelený čaj jsou antioxidanty, jež chrání pleť, zabraňují vzniku komedonů a mají protizánětlivý účinek. Přípravek poskytuje ochranu před UV zářením.

Hydratační tonikum booster PhytoCode - mládí má zelenou-
Díky zelené kosmetice Phyto Code a novému hydratačnímu toniku booster z této řady bude vaše pleť vypadat vždy skvěle. Obsahuje 98 % přírodních složek. O krásu a mládí vaší pleti se postará komplex z 11 aminokyselin, které zajišťují přirozenou hydrataci na buněčné úrovni. Každá z těchto aminokyselin zpomaluje proces stárnutí. V kombinaci s legendární hyaluronovou kyselinou a výtažkem z listů šalvěje navíc účinně uklidňuje a regeneruje podrážděnou pokožku. Používejte tonikum booster Phyto Code po umytí a brzy pocítíte, jak se vaše pokožka stává pružnou, hydratovanou a svěží. Vy přitom získáte sebejistotu a skvělou náladu!

Antioxidační pleťový peeling PhytoCode
Perfektní očista a účinná ochrana pleti-Peeling ze série Phyto Code šetrně a účinně odstraňuje zrohovatělé buňky, stahuje póry, zlepšuje barvu pleti a dodává jí zářivý jas. Zvyšuje přirozenou hydrataci pokožky a urychluje proces obnovy buněk. Přírodní antioxidanty zeleného čaje a cordycepsu chrání pokožku před předčasným stárnutím.
Přípravek je vhodný pro všechny typy pokožky.

POUŽITÍ:
Naneste menší množství přípravku na očištěnou pleť obličeje, jemně masírujte po dobu 1-2 minut, poté opláchněte vodou. Vyhněte se oblasti kolem očí.

Ultra-jemný čistící gel PhytoCode
Účinné čištění pleti bez pocitu pnutí-Gel účinně odstraňuje nečistoty a přebytečný maz, snižuje lesk pleti. Vyživuje pokožku a zanechává pocit svěžesti.
Obsahuje výtažky z čajových lístků, které mají silný antioxidační účinek.
Vhodné pro všechny typy pokožky.

Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton