Vítejte na našich stránkách!

Péče o vlasy s TianDe

2018-01-02

Šampony a balzámy Tiande - krása a zdraví vašich vlasů..... TianDe má balzámy a šampony z unikátních bylin a přírodních složek. Jak ale správně ve skutečnosti Vaše vlasy pečovat?

Krásné a zdravé vlasy vždy přitahují pozornost a umožňují ženě cítit se svůdné a neodolatelně. Poměrně často úchvatné vlasy nejsou darem přírody, ale výsledkem správné a řádné péči o vlasy doma. Dokonce i ty úžasné vlasy mohou vypadat nezdravě a bez života, pokud o ně pečujeme nesprávně.

Jedním z nejjednodušších způsobů péče o vlasy - je mytí vlasů. Zdá se, co je tak těžkého v mytí vlasů? Zpěnit šampon, opláchnout  vodou a hotovo.... TO NE !!!!!!!!


 

 

JAK SE SPRÁVNĚ STARAT O SVÉ VLASY - RESPEKTIVE JAK SI SPRÁVNĚ VLASY UMÝVAT?

- je velmi důležité vybrat ten správný šampon, který vyhovuje vašemu typu vlasů

- vlasy myjeme 2 krát šamponem ....

A proč? Protože prvním mytím smyjete z vlasů a pokožky veškerou špínu jak z vlasů, tak z pokožky. Druhým mytím se pak dostane šampon na vlas, vlasovou pokožku a tím pádem jsou pak vlasy čisté a šampon pak může vyživit jak vlasy, tak pokožku.


- po umytí šamponem nezbytné použit na vlasy balzám nebo kondicionér, aby uzavřít vlasové kutikuly aby vlasy byly hladké, pružné a lesklé.

- dalším pravidlem péči o vlasy - neumývat vlasy příliš horkou vodou, protože horká voda poškozuje vlasy a může být i příčinou jejich vypadávání.
- umývat vlasy je lepší vlažnou vodou, a na konci mytí je dobré opláchnout vlasy chladnou vodou. Chladná voda totiž pomůže uzavřít vlasové kutikuly a přidat vlasům zdravý lesk.

 

Dalším aspektem pro krásné vlasy je i správné stravování - klíčovým prvkem v péči o vlasy. Aby vlasy vypadaly zdravě a krásně je nezbytné, aby v potravě byly prvky ze všech hlavních skupin potravin - zrna, luštěniny, mléčné výrobky, čerstvé ovoce a zeleniny, masa a ryby. Zdravé stravování je nezbytné nejen pro krásu vlasů, ale je klíčem k mládí a zdraví celého organismu.

Nezapomeňte každý den, pít dostatek čisté vody!!!

Vlasy rostou v průměru  1 cm za měsíc, to znamená na  12 cm za rok. 
Jednotlivý vlas na hlavě zůstává přibližně 7 let, To je jeho životní cyklus, tedy maximální možné období růstu.

 


Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton