Vítejte na našich stránkách!

Novinky v tianDe

2020-07-09
Představuji novinky, které jsme mohli již během měsíce kvěna nakoupit na eshop tianDe.

1. Micelární voda s fytokomplexem tianDe,
2. Hydrogelová fytonáplast pro ženy tianDe,
3. Liftingová modelovací V-line maska na bradu tianDe,
4. Maska na zábal na paty a lokty tianDe,
5. Pleťová esence s kolagenem a mořskými řasami tianDe,
6. Regenerační a ochranný pleťový fluid tianDe,
7. Sprchový gel tianDe - Tajemství dávných moří,
8. PROFI utěrka tianDe na komplexní čištění,
9. Utěrka tianDe – Skraber na úklid 2v1,
10. Expres utěrka tianDe - na čištění skla,
11. Kosmetický štětec tianDe 3v1.

Všehny novinky můžete nakupovat za ceny, které vidíte v katalogu nebo na eshop tianDe. Také máte možnost nakupovat tianDe s VIP slevou ve výší více, jak 30% bez ohledu na výši objednávky. Svoji slevu si můžete aktivovat prvním nákupem nad 20 bodů (cca 700Kč) a i v budoucnu ji využívat, když si budete chtít cokoliv z tianDe nakoupit.



Micelární voda s fytokomplexem tianDe. Micelární voda s fytokomplexem odstraní make-up jediným pohybem, bez efektu 1. Micelární voda s fytokomplexem tianDe

Kód: 10206, Cena: 232 Kč, VIP Cena: 139, 2 Kč

Eshop tianDe: Micelární voda s fytokomplexem tianDe

Jedinečný produkt 2 v 1. Díky této novince perfektně a šetrně odstraníte make – up z Vaší pleti a poskytnete ji péči, kterou potřebuje.

Produkt je výjimečný v tom, že obsahuje micely, které přitahují nečistoty a částice make – upu. Micelární voda je navíc obohacena o fytokomplex, který je na bázi rozmarýnu, tymiánu, heřmánku, jírovce, vilínu a olivy.

Micelární voda je vhodná pro všechny druhy pleti.

 

Aktivní složky

Heřmánek pravý Výtažek z heřmánku- tonizuje pokožku, chrání buňky před předčasným stárnutím a negativními vlivy vnějšího prostředí a zklidňuje podráždění.

Chmel otáčivý Extrakt z chmelu otáčivého je zdrojem vitamínů, organických kyselin a flavonoidů. Tonizuje a zjemňuje pokožku, takže je hladká a jemná, má baktericidní účinky.

Vilín virginský Extrakt z vilinu virginského zlepšuje vzhled pleti, změkčuje, vyhlazuje, pomáhá zachovat pružnost.

Kaštan koňský Extrakt z jírovce působí jako antioxidant, chrání pokožku před škodlivými vlivy okolního prostředí, zjemňuje, pomáhá zlepšit tonus žilních stěn.

Rozmarýn Výtažek z rozmarýnu obecného osvěžuje, tonizuje, potlačuje množení bakterií.

Tymián Výtažek z tymiánu obsahuje AHA kyseliny, třísloviny (taniny) a vitamíny, které účinně čistí a uklidňují pleť. Má antibakteriální účinky.

Olivy Ve vodě rozpustná forma olivového oleje je vysoce kompatibilní s pokožkou, protože ze všech přírodních olejů se nejvíce podobá lipidům lidské kůže. Má intenzivní zjemňující a zároveň jemně čisticí účinek. Díky svému citlivému účinku zajišťuje regeneraci hydrolipidického pláště pokožky.

 

Hydrogelová fytonáplast pro ženy tianDe. Pohodlí dokonce i během vašich dnů. Pocit napětí, nepohodlí, celková slabost, touha zůstat doma a zabalit se do peřin. Znáte tyto pocity? Většina žen si jimi prochází každý měsíc.  Jak zmírnit nepříjemné pocity a žít plným a pestrým životem dokonce i v tomto období? Korejští vědci našli řešení. Hydrogelová fytonáplast pro ženy pomůže zlepšit váš celkový stav a vrátí vám dech. Náplast: - zlepšuje stav pokožky v podbřišku, zanechává ji jemnou a hladkou - zmírňuje nepohodlí ve vašich dnech - pod oblečením je neviditelná a prakticky ji nebudete cítit - přináší mírný pocit tepla - pomáhá žít běžný život kterýkoli den v měsíci  Nalepte fytonáplast do oblasti podbřišku a velmi brzy ucítíte úlevu. Užívejte si plného života každý den!2. Hydrogelová fytonáplast pro ženy tianDe

Kód: 66502, Cena: 273 Kč, VIP Cena: 163,8 Kč

Eshop tianDe: Hydrogelová fytonáplast pro ženy tianDe

Každá žena určitě během svých dní zná pocit nevolnosti, slabosti, nepohodlí. A určitě každá žena si přeje během těchto dní zalézt do peřin a do tepla. Pro ty z Vás tu máme řešení. Stačí nalepit náplast do oblasti podbřišku a úleva se dostaví okamžitě. Navíc tyto hydrogelové náplasti zlepšují celkový stav pokožky v podbřišku, zmírňuje nepohodlí, přináší pocit tepla. Její výhodou je, že ji můžete nosit kdykoliv a kdekoliv, protože pod oblečením je prakticky neviditelná.

 

Aktivní složky

Vitamín Е vyživuje, regeneruje, zpomaluje proces stárnutí, neutralizuje volné radikály.

Kolagen Hydrolyzovaný kolagen působí podobně jako průvodce. Díky malé velikosti molekuly proniká hlouběji do pokožky a pomáhá dalším složkám účinněji působit.

Lékořice Ženy odedávna používaly přípravky na bázi lékořice pro regulaci menstruačního cyklu. Lékořice je účinná při bolesti a nepříjemných pocitech ve vašich dnech.

Vanillyl butyl ether Vanillyl butyl ether působí na termoreceptory v kůži a lehce rozehřívá. Snižuje citlivost receptorů bolesti. Napomáhá hloubkovému pronikání aktivních složek. Na pokožku působí jako kondicionér, tedy zjemňuje a vyrovnává povrch.

Pelyněk Výtažek z pelyňku má protizánětlivé účinky. Tato rostlina bývá využívána pro harmonizaci ženské pohlavní soustavy. Dokonce i oficiální medicína přiznává účinky pelyňku a odvary z něj bývají doporučovány v případě narušení menstruačního cyklu a při premenstruačním syndromu.

Andělika Výtažek z kořene anděliky lékařské má blahodárné účinky na ženský organismus. Andělika je po tisíciletí využívána ve východní medicíně pro své protizánětlivé účinky a schopnost snižovat bolestivost.

Lufa Výtažek z plodů lufy má protizánětlivé účinky.

 

  Liftingová modelovací V-line maska na bradu tianDe. Kosmetický lifting obličejových kontur.  Kontury tváře a brady povadly? Tento problém se stává stále aktuálnějším a jeho hlavní příčinou už nejsou věk a nadváha, ale špatné držení těla a časté používání chytrého telefonu se skloněnou hlavou.  Je nezbytné přijmout nová opatření.  Liftingová modelovací V-line maska na bradu z řady korejských produktů Choahae* působí hned ve dvou směrech.3. Liftingová modelovací V-line maska na bradu

Kód: 56504, Cena: 464 Kč, VIP Cena: 278, 4 Kč

Eshop tianDe: Liftingová modelovací V-line maska na bradu

Jedná se o liftingovou modelovací masku z korejských produktů Choahae.  Tato maska pomáhá zbavit se dvojité brady, vypíná, fixuje, zajišťuje termoefekt, modeluje, vyživuje pleť, zvyšuje pružnost a pevnost pokožky.

 

Aktivní složky

Aloe Šťáva z listů aloe vera obsahuje velké množství prospěšných látek, efektivně hydratuje, uklidňuje a hojí pokožku, stimuluje její obnovu.

Kyselina hyaluronová Hydratuje pokožku, vytváří na povrchu prodyšný ochranný film a tak zabraňuje odpařování vlhkosti, brání dehydrataci hlubších vrstev pokožky. Má liftingový efekt, zvyšuje kožní turgor.

Kolagen Hydrolyzovaný kolagen stimuluje obnovu kolagenových vláken epidermis, zlepšuje hustotu, pružnost a turgor kůže, vytváří na ní ochranný film, který chrání před ztrátou vlhkosti.

Kofein Aktivuje metabolické procesy v pokožce, tonizuje a podporuje mikrocirkulaci.

Adenosin Chrání pokožku před stárnutím, funguje jako antioxidant. Má protizánětlivé účinky a snižuje zarudnutí pokožky. Stimuluje metabolické procesy v buňkách pokožky a podporuje syntézu kolagenu. Zvyšuje obsah elastinu v pokožce a vyrovnává její povrch.

Peptid - svalový relaxant Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate je známý jako peptid s účinkem botoxu, který pomáhá jemně uvolnit svaly a posílit liftingový účinek.

 


Maska- zábal na paty a lokty tianDe. Extrémní zjemnění. Suché lokty a ztvrdlé paty jsou minulostí! Nadešel čas jim vrátit jemnost a udržovaný vzhled.  Maska-zábal na paty a lokty z řady korejských produktů Сhoahae*: - účinně změkčuje pokožku - napomáhá maximální regeneraci poškozené pokožky - hydratuje a zvyšuje pevnost - dělá pokožku jemnou a pružnou4. Maska na zábal na paty a lokty

Kód: 46501, Cena: 314 Kč, VIP Cena: 188,4 Kč

Eshop tianDe: Maska na zábal na paty a lokty

Maska na suché lokty a ztvrdlé paty. Jedná se opět o produkt z korejské řady „Choahae“. Maska hydratuje a zvyšuje pevnost, změkčuje a regeneruje pokožku a dělá ji pružnou a jemnou. Použití je naprosto jednoduché. Stačí nalepit na lokty nebo na paty a komfort pocítíte okamžitě. Navíc díky svému tvaru v podobě čtyřlístku pevně drží a Vy se tak můžete v klidu věnovat svým běžným činnostem.

 

Aktivní složky

Aloe Výtažek z aloe urychluje přirozené procesy hojení tkání, uklidňuje pokožku a odstraňuje svědění.

Vitamín Е Vitamín Е vyživuje, regeneruje, zpomaluje proces stárnutí, neutralizuje volné radikály.

Allantoin Má regenerační účinky, zjemňuje a zklidňuje pokožku a chrání ji před negativním působením vnějších faktorů.

Panthenol Urychluje proces obnovy pokožky, vyhlazuje jemné vrásky, zlepšuje měkkost a pružnost pokožky, vrací jí zdravou barvu.

Hyaluronát sodný Intenzivně zvlhčuje pokožku, zvyšuje turgor, vyhlazuje pokožku. Vyhlazuje jemné vrásky, zlepšuje měkkost a pružnost pokožky.

Bambucké máslo Výborně zjemňuje a hydratuje, má antiseptické vlastnosti.

Kyselina salicylová Jde o silný antiseptický preparát, který má schopnost jemně změkčovat vrchní vrstvy kožního pokryvu. Ten je následně možné mechanicky odstranit.

Včelí vosk Má antibakteriální účinek, zjemňuje a vyhlazuje pokožku, podporuje normální hladinu hydratace pokožky, chrání a zahušťuje řasy.

Mikrokrystalický vosk Intenzivně zjemňuje pokožku, dodává jí hebkost a měkkost.

Vazelína Má výrazně regenerační a změkčující účinky na vrchní vrstvy pokožky. Obsahuje jemný parafín, který celkově regeneruje hydrolipidickou vrstvu pokožky.

Močovina Složka přírodního hydratačního faktoru (NMF) a nenahraditelná součást zdravé pokožky. Močovina udržuje optimální úroveň hydratace pokožky a zdravou epidermální bariéru.

Arganový olej Obsahuje vitamín Е, antioxidanty, organické a mastné kyseliny, karotenoidy a další prospěšné látky, které urychlují přirozený proces regenerace pokožky a její epitelizaci při poškození.



5. Pleťová esence s kolagenem a mořskými řasami

Pleťová esence s kolagenem a mořskými řasami   Opět se jedná o produkt v 2 v 1. Ve své podstatě je vhodný pod krém, ale i samostatně. Esence je produkt, který aktivně připravuje pleť na další přípravky a následnou péči. Pokud Esenci použijete samostatně, Vaši pleti dodá potřebnou hydrataci a pocit pružnosti a jemnosti.Kód: 10106, Cena: 382 Kč, VIP Cena: 229,2 Kč

Eshop tianDe: Pleťová esence s kolagenem a mořskými řasami

Opět se jedná o produkt v 2 v 1. Ve své podstatě je vhodný pod krém, ale i samostatně. Esence je produkt, který aktivně připravuje pleť na další přípravky a následnou péči. Pokud Esenci použijete samostatně, Vaši pleti dodá potřebnou hydrataci a pocit pružnosti a jemnosti.

 

Aktivní složky

Hyaluronát sodný Intenzivně zvlhčuje pokožku, zvyšuje turgor, vyhlazuje pokožku. Vyhlazuje jemné vrásky, zlepšuje měkkost a pružnost pokožky.

Kolagen Výtažek z kolagenu dodává pleti bílkoviny, zvyšuje turgor a zlepšuje celkový vzhled. Pleť se stává pružnější a elastičtější.

Trehalóza Plant polysacharidy pro zachování vlhkosti v kůži a vyhladit vrásky. To je kůže pružnější.

Chaluha Vodní řasy jsou doslova jako houby. Vysávají z mořské vody minerály, vitamíny i stopové prvky, jód a další prospěšné látky. Výtažek z chaluh (hnědých mořských řas) napomáhá účinné hydrataci, zlepšuje tonus a pružnost pleti.



6. Regenerační a ochranný pleťový fluid tianDe

Jednoduchý, regenerační a ochranný pleťový fluid z řad Vita Derm, který posiluje kožní bariéru, vyhlazuje mimické vrásky, hydratuje, chrání pokožku před vnějšími radikály a dodává pleti pocit svěžesti. Je vhodný pro všechny typy pleti. Jeho použití je velmi jednoduché. Stačí pomocí prstů nanést před použitím krémem nebo jako samostatně.Kód: 16307, Cena: 737 Kč, VIP Cena: 442,2 Kč

Eshop tianDe: Regenerační a ochranný pleťový fluid

Jednoduchý, regenerační a ochranný pleťový fluid z řad Vita Derm, který posiluje kožní bariéru, vyhlazuje mimické vrásky, hydratuje, chrání pokožku před vnějšími radikály a dodává pleti pocit svěžesti. Je vhodný pro všechny typy pleti. Jeho použití je velmi jednoduché. Stačí pomocí prstů nanést před použitím krémem nebo jako samostatně.

 

Aktivní složky

Panthenol Urychluje proces obnovy pokožky, vyhlazuje jemné vrásky, zlepšuje měkkost a pružnost pokožky, vrací jí zdravou barvu.

Hyaluronát sodný Intenzivně zvlhčuje pokožku, zvyšuje turgor, vyhlazuje pokožku. Vyhlazuje jemné vrásky, zlepšuje měkkost a pružnost pokožky.

Beta glukan Stimuluje proces přirozené obnovy pokožky, zvyšuje její pružnost a elasticitu, vyhlazuje jemné vrásky.

Trehalóza Plant polysacharidy pro zachování vlhkosti v kůži a vyhladit vrásky. To je kůže pružnější.

Komplex Myramaze Základem antioxidačního komplexu je tropický keř myrothamnus, který je znám také jako oživující rostlina. Bývá využíván k udržení hydratace pokožky, její ochraně před extrémními teplotami a agresivními vlivy vnějšího prostředí. Jedná se o velmi silný antioxidant, který zabraňuje odumírání buněk, urychluje proces regenerace a pomáhá udržet mládí.

Panthenol Urychluje proces obnovy pokožky, vyhlazuje jemné vrásky, zlepšuje měkkost a pružnost pokožky, vrací jí zdravou barvu.

 

 

Sprchový gel Tajemství dávných moří tianDe7. Sprchový gel „Tajemství dávných moří“

Kód: 33715, Cena: 123, VIP Cena: 79,2 Kč

Eshop tianDe: Sprchový gel „Tajemství dávných moří“

Budete mít pocit, že Vás objímají mořské vlny. Tento sprchový gel nejen šetrně, ale důkladně čistí a dodá Vaši pokožce jemnost a příjemnou vůni. Je vhodný pro všechny typy pokožky.

Aktivní složky

Bišofit Jde o minerální sloučeninu - výpar z dávného oceánu, která příznivě působí na pokožku. Bišofit navrací zdravý, dobře udržovaný vzhled, zásobuje stopovými prvky a dodává jemnost.

Červené řasy Jsou velmi prospěšné pro pokožku: hydratují, dodávají jí prospěšné minerály a napomáhají regeneraci buněk.

 

 

Profi utěrka na komplexní čištění tianDe8. PROFI utěrka na komplexní čištění

Kód: 90192, Cena: 243 Kč, VIP Cena: 145,80 Kč

Eshop tianDe: PROFI utěrka na komplexní čištění

Utěrka z řady Master Class, která dokáže uklidit jakýkoliv povrch. Utěrka je vyrobena ze speciální tkaniny a můžete ji v klidu používat bez speciálních čisticích prostředků. Zbaví váš domov nečistot a nežádoucího prachu. Je vhodná na sklo, kachličky, laminát i umělohmotné povrchy, kožené výrobky, semiš a zvládne i čalounění nábytek.

 

 

Utěrka skraber na úklid 2v1 tianDe

9. Utěrka – Skraber na úklid „2 v 1“

Kód: 90188, Cena: 232 Kč, VIP Cena: 139,2 Kč

Eshop tianDe: Utěrka – Skraber na úklid „2 v 1“

Jedná se o oboustrannou utěrku, která Vám pomůže s úklidem v kuchyni. Je vyrobena ze speciální tkaniny a díky jemné straně z mikrovlákna si poradí s jakoukoliv nečistotou. Utěrka nezanechává skvrny, zachytává nečistoty a absorbuje vlhkost.

 

 

 

Utěrka na čištění skla tianDe10. Expres utěrka na čištění skla

Kód: 90193, Cena: 287 Kč, VIP Cena: 172,2 Kč

eshop tianDe: Expres utěrka na čištění skla

Díky této utěrce bude úklid snadnější a rychlejší.  Zvládne okna, zrcadla, skleněné nádobí, kachličky, křišťál, vitráže, autoskla a zajistí perfektní lesk bez námahy a leštění.

Už nebudete ztrácet nervy při mytí oken a nádobí.

 

 

Kosmetický štětec tianDe 3v111. Kosmetický štětec 3 v 1

Kód: 90194, Cena: 505 Kč, VIP Cena: 303 Kč

Eshop tianDe: Kosmetický štětec 3 v 1

Jediný štětec „3 v 1 ve stylovém balení a provedení, kde najdete hned 3 štětce. Štětec je ve tvaru houbičky pro nanášení tónovacího základu, velký pro nanášení pudru a tvářenky a malý štětec pro nanášení rtěnky a lesku na rty. Výhodou je, že je ideální na cesty a vejde se do kabelky i do psaníčka.





autor článku: Míša Kuncová



Pokud chcete nakupovat SE SLEVOU více, jak 30% nebo máte zájem o více informací a podrobností ohledně tianDe - neváhejte mne kontaktovat, budu se Vám ráda věnovat.

Klidně mi napište na email nebo messenger, kdy pošlete Vaše telefonní číslo, já se s Vámi spojím a odpovím Vám na všechny Vaše dotazy NEBO ROVNOU ZAVOLEJTE. Pokud nebudu moci Váš telefonní hovor přijmout, pošlete SMS. Zavolám zpět hned, jakmile to bude možné.

 

Mějte pěkný den

Jana Ďurčovová
Perlová ředitelka tianDe
Tel. 755 966 595
Email: tianDe.info@centrum.cz
Můj facebook: www.facebook.com/7Janina

 


Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton