Vítejte na našich stránkách!

Jak na problémy v intimních partiích nejen v období veder s tianDe

2019-08-06

Léto znamená nejen čas veder, ale také pro většinu z nás čas strávený u vody. Protože, kde jinde, než v bazénu, u řeky nebo na koupališti přečkat ty nesnesitelná vedra? Bohužel se však často stává, a to především ženám, které jsou v intimních partiích náchylnější, že si z koupališť odnesou domů i nepříjemné problémy a bolesti. Rozhodně nemluvíme jen o ženách citlivějších. Vždyť, když si uvědomíme, že většina bazénů je veřejná, voda v nich je chlorovaná nebo řeky, rybníky nebo koupaliště nemají údržbu, není se čemu divit. INTIMNÍ PROBLÉM MŮŽE PŘIJÍT VŠAK NEJEN V LETNÍCH MĚSÍCÍCH :(



Mezi nejčastější problémy patří záněty pohlavních orgánů.

-        Projevují se svěděním, pálením, bolestí, výtokem,

-        Příčiny vzniku: viry, bakterie, kvasinky, plísně

-        Cesty vstupu: špatná a nedostatečná hygiena, pohlavní styk, tampon během koupání

-        Léčba: lékař

 

Většina mužů asi úplně nepřemýšlí nad tím, jak ženy řeší koupání v bazénu během menstruace. My ženy víme, že samozřejmě tampony. Ale je to tak správně? Přemýšleli jste někdy nad tím, co obsahuje takový tampon? A jak dlouho byste ho měli mít uvnitř lůna? Mě osobně se často stává, že se mi kamarádky svěřují, že mají jeden tampon po celou dobu koupání.

 

Tampón??? No - to není úplně fajn nápad. Proč?

Složení – recyklovatelný plast či odbarvený, chemicky upravený rajon. Rajon je z celulózních vláken (celulóza = hlavní stavební látka buněčných stěn rostlin, izoluje se ze dřeva. Celulózní vlákno se využívá v papírenském a textilním průmyslu). Celulóza je sice přírodní, ale je potřeba chemické úpravy, aby vznikl rajon. Ke změně na rajon se používá: Sirouhlík, kyselina sírová, chlor či hydroxid sodný. Nadměrné používání rajonu způsobuje nevolnost, zvracení, bolesti hrudníku, zad a hlavy.

 

I při krátkém, jednorázovém použití je nutné dodržet správný návod použití tamponu. Tampon totiž neabsorbuje pouze menstruační krev, ale také přirozené tekutiny a bakterie, které vagína sama produkuje, aby zůstala čistá a zdravá.

Po nasátí tekutinou tampon uvolňuje vlákna, která se zachytávají ve vagíně a způsobují záněty a syndromy Toxického šoku.

Když je tampon uvnitř vagíny, nabobtná a tlačí na děložní krček a slizniční stěnu. Obojí je pak v těsné blízkosti rozkládající se krve plné bakterií způsobují záněty. Za mě rozhodně tampóny opravdu NEDOPORUČUJI :( .


 

Mezi další problémy postihující ženy patří problémy Močového systému.

Projevy – svědění, pálení, řezání při močení, bolest, třesavka, nauza, hematurie, časté nucení močit

Příčiny: mechanické podráždění, bakterie, zadržování moči

Léčba: zvýšená hygiena, zvýšený příjem tekutin, urologické čaje, močová dezinfekce, tlumení bolesti (použijte tianDe fytonáplast Wutong)

 

Já osobně si myslím, že důležitá je prevence a předcházení těmto problémům. Doporučuji proto naše TianDe vložky ať už jako prevenci nebo už při vzniklých problémech a zmírnění bolesti.

Vložka TianDe

-        100% bavlna

-        Je vysoce prodyšná

-        Vydrží svěží až 4 hodiny

Vložky od TianDe upravují menstruační cyklus, zkracují dobu a zmírňují intenzitu krvácení, pomáhají od bolestivé menstruace, harmonizují hladinu hormonů, podporují imunitní systém, pracují se všemi orgány v malé pánvi, pomáhají jako prevence (záněty, výtoky, mykózy). Čistí, detoxikují a hojí ženské orgány, dodávají pocit svěžesti a komfortu. Prevence a pomoc při inkontinenci. Podporují celkové zdraví ženy a pomáhají s otěhotněním.

 

Při těchto ženských problémech, ale samozřejmě i při prevenci se nejvíce doporučuje používání vložky Jemná péče.

Jemná péče – intimní vložka jemná péče je výborným pomocníkem ženám, které často trpí záněty močových cest a močového měchýře. Používá se jako prevence (např. po návštěvě plaveckého bazénu) a při léčbě akutního či chronického zánětu.

- ničí bakterie a plísně

- zabraňuje tvorbě nepříjemného pachu

- zaručuje okamžitou pomoc

- přináší okamžitou pomoc a rychlou úlevu od bolesti, pocitu pálení, řezání a svědění

Obsahuje – Alunit, Kafr, Kempferor, déhel, Listopadku indickou, Jeplín japonský, Zimolez japonský, Gardénie jasmínovitá, pampeliška.

 

Mezi další často používané patří vložka Energie života

Energie života – bojuje proti patogenním mikrobům

.- zajišťuje komfort a ochranu

- předchází vzniku zápachu

- podporuje přirozené PH a mikroflóru

- obsahuje komplex léčivých bylin

- jedná se o nejsilnější terapeutickou vložku

- doporučuje se jí používat pro očistnou kůru 2x do roka

- má analgetické, antibakteriální, protizánětlivé, protiplísňové, protiotokové účinky

- používá se při léčbě všech gynekologických poruch, klimakterických změn, léčí vyrážky a vředy

- srovnává hladinu hormonů

- léčí a posiluje sliznici a svalovinu děložních stěn

- upravuje menstruační cyklus

- má příznivý účinek na reprodukční orgány a nervový systém

 

Mezi další pomocníky při problémech a bolestech Náplast Yaoshen frote, náplasti Wutong a Jian Kang, náplast Master Herb, Alunit, Volupta, čaje tianDe...





Autor článku: Míša Kuncová


Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton