Vítejte na našich stránkách!

Jak na akné s tianDe a řadou Master Herb

2019-04-02
Nejlepší řada proti akné, co znám...

Speciální bylinná řada MASTER HERB:
- odstraní akné
- protizánětlivý účinek
- celkové zklidnění
- zjemnění pokožky

Složení:
V kosmetické řadě Master Herb se nacházejí výtažky z 12 bylin a rostlin: šalvěje, aloe vera, zimolezu, ibišku, zeleného čaje, máty peprné, řimbaby obecné, jojoby, kořenů třapatky nachové (echinacea), bambusu, mořských řas a vilínu virginského.

Neobsahuje alkohol.

Díky těmto výtažkům přípravky účinně čistí pokožku, potlačují záněty, hojí a zklidňují podrážděnou pokožku, stahují póry, urychlují proces léčby akné, zlepšují výměnné procesy, chrání před škodlivými vlivy okolního prostředí, vyživují, hydratují a obnovují poškozenou pokožku.


NAŠE VÝROBKY Z ŘADY MASTER HERB:
1. Čistící gel na obličej
2. Pleťová voda na aknózní pleť
3. Krém na obličej s projevy akné a jizvami
4. Gel na obličej s projevy akné BioComplex
5. Čistící maska na obličej s projevy akné a jizvami
6. Čistící náplast na nos Čisté póry
7. Čistící náplast na nos Bambusové uhlí


Řada Master Herb byla vyvinuta na bázi rostlinných extraktů speciálně pro problematickou plet. Aktivní složky přípravků bojují přímo s příčinou vzniku zánětlivých procesů - bakteriemi. Zároveň si mohou poradit s jejich následky, vyhlazují jizvičky po akné a obnovují pokožku. Přípravky z této řady jsou určeny jak pro každodenní péči o problematickou plet, tak i pro lokální aplikaci na zanícená místa, která se mohou objevit i na zdravé pleti. Aktivní složky zajišťují hydrataci, výživu a silnou antibakteriální ochranu. Komplexní program vám zajistí celkovou péči, prevenci a poradí si s lokálními nedokonalostmi.

Matná a rovná pleť vás bude den za dnem radovat víc a víc. Mastný lesk se viditelně zmírní, zanícená místa zmizí, zlepší se barva obličeje. Jizvičky a stopy po akné budou méně viditelné, mikroreliéf pleti se vyrovná. Rozlučte se s nedokonalostmi. Hydratovaná, zářivá a pevná pleť. Copak jste nesnili právě o něčem takovém? Věřte, že si toho všimnete nejen vy, ale i ctitelé ve vašem okolí.


odkaz na ESHOP TIANDE: Řada Master Herb tianDe




Chcete-li nakupovat s více, jak 30% slevou, neváhejte nás kontaktovat :)

Hezký den za tým tianDe.info Jana





Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton