Vítejte na našich stránkách!

Houba LingZhi - produkty tianDe

2021-02-27
Houba LingZhi - houba nesmrtelnosti v produktech tianDe

LingZhi najdeme v těchto produktech tianDe:
- Šampon a balzám na vlasy houby LingZhi tianDe,
- Intenzívní a regenerační krém na obličej s LingZhi Asian Beauty tianDe,
- Omlazující krém na ruce LingZhi tianDe,
- Pleťová maska LingZhi tianDe.

V tianDe produktech můžete najít i houbu LingZhi. Říká se jí houba nesmrtelnosti. A víte, proč se této houbě říká, že je to houba nesmrtelnosti a dlouhověkosti? Tuto houbu totiž po čtyři tísíce let tradiční čínská medicína používala jako elixír života pro čínské císaře, a ti se dožívali nadprůměrného věku. Do dnešní doby ji v Číně milují jako nejcennější dar přírody. Její cena byla ve starověku vyvažována zlatem.





Ve volné přírodě roste houba jenom na odumřelých stromech s tvrdým dřevem - je to dřevokazná houba. Při sběru je třeba zkontrolovat až tisíce starých stromů, aby se našlo jen pár těchto hub. Kdo ji nalezl, musel ji okamžitě odevzdat u císařského dvora. Neodevzdání se v minulosti trestalo smrtí.

Ještě pro upřesnění:
v Číně je houba známá jako LINGHZI
v Japonsku jako REISHI
v Čechách jako LESKLOKORKA LESKLÁ


A teď informace o našich produktech tianDe...

1/ ŠAMPON A BALZÁM NA VLASY LINGHZI  tianDe

Extrakt z Lingzhi zlepšuje krevní oběh a tím i přísun živin buňkám pokožky hlavy. Stimuluje cirkulaci kyslíku v pokožce hlavy   a pomáhá tak regenerovat oslabené, tenké a poškozené vlasy. Díky silným antioxidačním účinkům poskytuje vlasům ochranu   před negativními vlivy vnějšího prostředí.

Umí řešit :

– problémy s vlasovou pokožkou
– padání vlasů
– lupy
– svědění pokožky hlavy
– pomalý růst
– regenerace barvených vlasů
– vlasy bez objemu

2/ INTENZIVNÍ A REGENERAČNÍ KRÉM NA OBLIČEJ S LINGHZI  „ASIAN BEAUTY“ tianDe

Krém s unikátní formulí pracuje ve dne i v noci, vrací pleti hladkost, záři a svěžest. Intenzivně hydratuje, vyživuje, obnovuje buňky, má zpevňující účinek. Pleť je vyhlazená, stává se pružnější a více elastickou.

3/ OMLAZUJÍCÍ KRÉM NA RUCE LINGHZI tianDe proti pigmentovým skvrnám
Aktivuje proces regenerace buněk, vyhlazuje vrásky a předchází jejich vzniku, takže pokožka na rukou se stává mladou a hladkou. Lehká nemastná textura zajišťuje rychlé vstřebávání krému, okamžitě navrací rukám pocit pohodlí.

4/ PLEŤOVÁ MASKA LINGHZI tianDe

Skvělé vyživuje a hydratuje pokožku, zlepšuje barvu obličeje. Má antioxidační účinek, chrání pokožku, zabraňuje  předčasnému stárnutí. Pleť se stává elastickou, hladkou a sametově hebkou. Skvělý přípravek pro zralou pleť.

Síla medicinálních houbiček je nepřenosná. Tradiční čínská medicína říká o houbě Linghzi je „kořen života“ . Je to symbol úspěchu , životního štěstí a věčného života. Čínské ženy používají LESKLOKORKU LESKLOU  k zachování krásy a prodloužení mládí.













Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton