Vítejte na našich stránkách!

Funkční komplex Zlatý amarantový olej tianDe - doplněk stravy

2019-06-14

Funkční komplex Zlatý Amarant tianDe se skládá ze 100% přírodního oleje z amarantových klíčků. Amarantové klíčky jsou nejcennější část této legendární rostliny. Amarantvý olej představuje nevyčerpatelný zdroj velmi prospěšných látek pro náš organismus. Amarantový olej je olej za studena lisovaný ze semínek (klíčků) Zlatého amarantu. Zlatý amarant se používal před dvěma, třema tisíci lety, kdy to byl pro lidi "chleba". Vědci říkají,  že toto bude "chlebem" 21. století, protože se ze semínek dají upéct placky, které jsou bezlepkové. Lepek je problém číslo jedna dnešní doby, každý třetí má alergii na lepek a laktózu, protože pšenice je modifikovaná.


Amarantový olej nemá obdoby mezi jinými oleji, protože má vynikající - unikátní - složení. Obsahuje až 6% Skvalenu. Skvalen je látka, která byla vynalezena v roce 1920 a byla vynalezena japonským vědcem, když studoval, proč hlubokovodní živočichové, kteří žijí velmi hluboko ve studených oceánech a nemají ani kyslík ani přísun světla a nikdy v životě nejsou nemocní rakovinou. Právě proto se rozhodli studovat žraloka. Skvalen se překládá jako žralok. A to právě proto, že Skvalen byl poporvé nalezen právě v játrech žraloků jako komponen, který má velmi výrazné protirakovinné vlastnosti. Když se Skvalen dostane do našeho organismu, začne "komunikovat" s naší vnitřní vodou - konkrétně s molekulou H2 a právě při kontaktu s tou molekulou H2 vzniká obrovské množství kyslíku. A tím kyslíkem Skvalen nasycuje všechny naše buňky, tkáně, orgány a buňky mozku. Přítomnost Skvalenu oddaluje i stařeckou demenci, což je nyní nemoc, která se hodně nyní vyskytuje.

Amarant v překladu z řeckého jazyka znamená „nevadnoucí květina“. Léčivé vlastnosti této rostliny jsou známy již tisíce let.
- Inkové a Aztéci nazývali amarant „zlatým zrnem“ a považovali ho za symbol nesmrtelnosti.
- Vojáci brali olej a zrnka amarantu na dlouhé a vleklé výpravy jako zdroj energie pro doplnění svých fyzických sil.
- Ženy používaly olej z amarantu jako přípravek proti stárnutí, zdroj mládí a dlouhověkosti.

Žádný jiný rostlinný olej nemá takovou koncentraci Skvalenu, jako právě Amarantový. Pro srovnání uvádím, že náš nejoblíbenější olivový olej má 0,7% Svelenu, Amarantový 6 až 8% dle druhu Amarantu, druhu semen a půdy, kde Amarant roste.

Amarantový olej obsahuje také Omega 3 a 6 nenasycené mastné kyseliny, které potřebuje membrána každé naší buňky.  Každá membrána, aby byla zdravá a celistvá, potřebuje Omega 3 a 6 mastné kyseliny. Kromě toho je potřebuje také náš mozek a tkáně buněk jater.  Omega 3 mastné nenasycené kyseliny naše tělo neprodukuje - my ho dostaneme jen z potravin, jen zevnějšku. Je důležité, aby Omega 3 mastné nenasycené kyseliny byly kvalitní.

Vyšel nyní článek, že jsou klinicky potvrzené výledky, že když v průběhu tří měsíců budete užívat vysoké dávky Omega 3 a 6 mastných nenasycených kyselin, tak si můžeme prodloužit délku života a zbavíme se mikrozánětů v těle, které nyní bohužel každý z nás v těle máme. Ovlivníme - zlepšíme kvalitu krve.

Omega 3 a 6 mastné kyseliny - potřebuje naše srdíčko - náš srdeční sval, je to pro něj jako "balzám", potřebují je naše cévy - zlepšuje to elasticitu cév. Skvalen je nasytí kyslíkem, což má protirakovinové vlastnosti, uzdravující vlastnosti na všechny naše orgány.

 

Omega 3 a Skvalen jsou dohromady velmi silné antioxidanty.

 

Vitamín E - je vitamín mládí, je to antioxidant, pracuje jako "lapač" na volné radikály, což vlastně oddaluje stárnutí mozku i našeho organismu celkově.

Karatenoidy - jsou velmi důležitou součástí tohoto doplňku stravy tianDe. Je to předchůdce vitamínu A. Karatenoidy jsou silnější, než vitamín A. Vitamin A se používá v klasické medicíně v dermatologii pro léčení například dermatitidy. Krom toho byla ještě zjištěno, že vitamín A má "vedlejší účinek", že vyhlazuje vrásky. 

Takže proto ta receptura tohoto výrobku je celkově unikátní. Opakuji, že žádný rostlinný olej nemá tak vysokou koncentraci a takové složení přírodního oleje. Název Zlatý Aramant opravdu odpovídá tomu, co ten olej může poskytnout našemu organismu.

 

Co dokáže podpořit a "umí" tento potravinový doplněk od tianDe?

Na každý náš orgán opravdu pocítíme vliv toho Amarantového oleje.     Funkční komplex Zlatý amarantový olej TianDe

Zlepšuje stařeckou demenci

Buňky a mozek nasycuje kyslíkem

Zlepšuje zrak - velmi dobře působí na zrak

Harmonizuje funkci štítné žlázy - dává možnost produkovat ty hormony, které by měla produkovat.

Sdrce - posiluje srdeční sval, zlepšuje elasticitu cév

Čistí játra na buněčné úrovni

Amarantový olej čistí od toxinů a usazenin celý organismus

Působí na centální nervový systém - Amarantový olej má výrazný antidepresivní účinek

Bezvadně působí na sliznice tenkého i tlustého střeva - normalizuje a čistí sliznice

Zlepšuje pohyblivost tlustého střeva (zácpa atd...)

Protože nasycuje kyslíkem, dává obrovské množství Omega 3, 6 mastných kyselin

Má vynikající protirakovinné vlastnosti

Můžeme používat jako prevenci a také konkrétně, zda už ten problém přišel spolu s klasickou léčbou nebo po léčbě. Zregeneruje organismus a pracuje jako prevence. Zpomaluje růst metastází.

Jestliže nasycuje buňky a orgány kyslíkem, zlepšuje imunitní systém.

Dodává energii.

 

DOPORUČENÍ UŽÍVÁNÍ:

Preventivní doporučená dávka je 16 dní, tj. jedno balení.

Velmi důležité, je používat 1 kapsli 3x denně s jídlem nebo po jídle.

- 750mg denně by měl náš organismus dostat, abychom pocítili ten preventivní regenerační efekt.

Pokud je problém s vysokým cholesterolem, doporučuji užívat minimálně měsíc - protože je klinicky potvrzeno, že když dodržujete dietní pravidla, když berete amarantový olej - až na 10% můžete snížit bez léků cholesterol. Čím vážnější problém, tím by měla být doba používání amarantového oleje delší, a to až 3 měsíce.

Je klinicky dokázáno, že tříměsíční kůrou Omega 3,6 obecně prodloužíte svůj život. Snížíte úroveň cholesterolu, posílíte srdeční sval, preventivně pracuje proti rakovině.

 

Další zkušenost s tímto výrobkem:

Lupénka, dermatitidy - Amarantový olej - pokožka velmi rychle reaguje na tento amarantový olej

Má protidepresivní účinek

Čistí tlusté střevo

V klasické medicíně Karatenoidy léčí problémy, spojené s pokožkou, takže opravdu velmi rychle pokožka reaguje na ten amarantový olej.

 

Možnost užívání:

Při lupénce 3 měsíce :) a pak přestávka

Chronické zánětlivé procesy také 3 měsíce

Musí být zvýšená dávka

 

Další poznatky:

Normalizuje hustotu krve, zabrání ve vzniku trombózy a pomůže udržet krev v optimálním stavu

 

Na začátku užívání, kdo má dlouhodobé záněty, může brát 2 kapsle 3x denně po jídle nebo spolu s jídlem.

Když budeme brát 2 kapsle 3x denně, můžem mít průjem (protože čistí) - takže doporučuji opatrně :), ale na druhou stranu, kdo trpí zácpou, mohl by být tento výrobek skvělým pomocníkem ;)

Podporuje hubnutí - čistí tělo... Tukové buňky zbavuje toxínů a usazenin, a to i játra - nikdy nezhubnete, pokud nemáte v pořádku játra :) Tzn. Vyčistit játra, detoxikovat a posílit, to je základ před tím, než začnete hubnout

Amarantový olej čistí a detoxikuje od toxínů organismus a i játra na buněčné úrovni, takže určitě podporuje naše úsilí o hubnutí.

 

VÝROBEK NA NAŠEM ESHOP TIANDE ZDE: Funkční komplex Zlatý amarantový olej TianDe

 

Pokud máte zájem objednávat tianDe s více, jak 30% slevou, neváhejte mne kontaktovat a nebo objednejte na výše uvedeném odkazu nad 700Kč a sleva Vám "naskočí" sama a v budoucnu můžete objednávat s touto slevou stále. Pokud však chcete slevu nastavit ode mne individuálně spolu s konzultací, neváhejte mi zavolat nebo napsat na můj Facebook - Jana Ďurčovová - budu se Vám ráda věnovat a vše Vám vysvětlím a nastavím.

Pěkný den přeje Jana Ďurčovová, Perlová ředitelka tianDe, tel. 775 966 595


Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton