Vítejte na našich stránkách!

Dámské bylinné noční vložky Nefritová svěžest MAXI tianDe

2021-02-27

MAXImální pohodlí - nechť jsou vaše noci pohodlné a každé ráno dobré

Dámské bylinné noční vložky Nefritová svěžest maxi jsou vytvořeny pro spolehlivou ochranu a absolutní pohodlí během spánku. Vysoká savost, větší velikost a bezpečnější uchycení pomohou eliminovat únik tekutiny i při silné menstruaci.

V noci není možné hygienickou vložku často měnit. Přírodní prodyšná vrchní vrstva vložek od korporace podporuje správnou cirkulaci vzduchu, brání množení bakterií a vynikající savost zajišťuje rychlé vstřebávání tekutiny a dlouhotrvající zachování čistoty a svěžesti. Jaké jsou vlastnosti těchto vložek? Pojďme se na ně podívat blíže.

Dámské bylinné noční vložky Nefritová svěžest maxi – spolehlivá mnohovrstvá ochrana.



Dámské bylinné vložky tianDe MAXI Délka vložky – 420 mm,
Délka funkční vrstvy – 380 mm,
Šířka – 80 mm

6 vrstev

Zvýšená absorpční schopnost

Super absorpční vrstva Sumitomo zvýšená o 25 %*

Vysoké okraje pro zadržení tekutiny
Maxi křidélka s pevnou fixací

Přírodní prodyšná horní vrstva

* V porovnání s vložkami Nefritová svěžest noční super.


Dámské bylinné noční vložky Nefritová svěžest maxi znamenají zvýšenou ochranu a spolehlivost. V situacích, kdy je nezbytné se „pojistit“, například při silné menstruaci, je velmi důležité, aby vložky vyhovovaly těm nejvyšším požadavkům.

  1. Velká plocha vložky. Vložka musí být dlouhá a široká. Délka nočních vložek maxi je 420 milimetrů, délka funkční vrstvy (rozložení vrstev) je 380 milimetrů. Šířka vložky – 80 milimetrů.
  1. Vysoce savé vlastnosti. V nočních vložkách Nefritová svěžest maxi je použit superabsorbent Sumitomo. Tento nový superabsorpční polymer je schopen absorbovat a zadržovat tekutinu mnohem účinněji než absorpční polymery první generace. Absorbent musí plnit dvě různé funkce: zaprvé absorbovat přebytečnou tekutinu a zadruhé zadržovat absorbovanou tekutinu při zatížení. Superabsorbent Sumitomo je dokonalým kompromisem pro oba případy. Díky těmto vlastnostem se vložky vyznačují vysokou funkčností. Ve srovnání s nočními vložkami Nefritová svěžest super je tloušťka gelové vrstvy v nočních vložkách maxi o 25–30 % větší. Granulát v samotné gelové vrstvě je větší, spolehlivě tak „uzavře“ velké množství tekutiny uvnitř vložky a zabrání tak nadměrné vlhkosti na povrchu vložky. Je důležité poznamenat, že tento absorbent se používá nejen v dámských hygienických výrobcích, ale také v dětských plenkách, stejně tak jako v plenách pro dospělé tam, kde je vyžadována nejvyšší funkčnost.
  1. Ochrana před protékáním. Nové vložky obsahují 6 ochranných vrstev – 4 chránící před protékáním a vysoké okraje po stranách. Vysoké okraje tvoří doplňkovou ochranu před protékáním v průběhu působení absorbentu.
  1. Spolehlivá fixace. Maxi křidélka s fixací jsou prakticky po celé délce vložky. Díky vlnitému tvaru je lze připevnit k různým částem spodního prádla. To znamená, že křidélka kopírují tvar kalhotek a díky pevné fixaci neponechávají prostor pro protékání.
  1. Pohodlí a komfort. Přírodní prodyšná vrchní vrstva zajišťuje komfort v průběhu celé doby použití vložky. Často se mluví o nebezpečí vzniku skleníkového efektu u vložek nízké kvality, které napomáhají tvorbě patogenního prostředí, ve kterém se aktivně rozmnožují bakterie. Mohou tak způsobit silné podráždění, kožní vyrážku a kvasinkové infekce. Proto je tak důležité, aby byly vložky vyrobeny z kvalitních materiálů a prodyšná svrchní vrstva předcházela rozvoji patogenního prostředí. I přesto je nutné měnit vložky nejvýše po čtyřech hodinách v průběhu dne a ráno ihned po probuzení.

Patentovaný fytokomplex

Dámské bylinné noční vložky Nefritová svěžest maxi obsahují patentovaný fytokomplex (vyvinut ve vědecko-výzkumném ústavu v čínském Kantonu):

- výtažek ze zeleného čaje – má antibakteriální účinky, odstraňuje svědění a podráždění

- výtažek z máty peprné – dodává pocit svěžesti, má protizánětlivé účinky

- hřebíčkový olej – má protizánětlivé, protikvasinkové a antiseptické účinky

Fytomembrána s fytokomplexem napomáhá normalizaci mikroflóry, odstraňuje nepříjemné pocity a odstraňuje bakterie.

Dámské bylinné vložky Nefritová svěžest obsahují patentovaný fytokomplex, který byl vyvinut ve vědecko-výzkumném ústavu v čínském Kantonu. Komplex má protizánětlivé, protikvasinkové a antiseptické účinky, pomáhá normalizovat menstruační cyklus. Odstraňuje bakterie a nepříjemný zápach, dodává pocit pohodlí a svěžesti.

Fytokomplex obsahuje výtažky ze zeleného čaje a máty peprné, ale i hřebíčkový olej.

Výtažek ze zeleného čaje je získáván ze stálezeleného keře čajovníku (Camellia Sinensis) z čeledi čajovníkovitých. V jeho listech jsou obsaženy třísloviny (taniny), kofein a jeho obdoba – tein, a také theofylin, theobromin, enzymy, éterické oleje, vitamíny С, В, Р, К, РР.

Polyfenoly zeleného čaje mají protizánětlivé a antibakteriální účinky, napomáhají pronikání biologicky aktivních látek do pokožky.

Výtažek z máty peprné je široce využíván pro své léčebné účinky v tradiční čínské medicíně. Jedná se především o silný antioxidant, který má antibakteriální, spasmolytické, analgetické a močopudné účinky.

Hřebíčkový olej má protizánětlivé, protikvasinkové a antiseptické účinky, napomáhá normalizaci menstruačního cyklu. Má tonizující aroma a je řazen k afrodiziakům.

Dámské bylinné vložky tianDe MAXI

Zvýšená ochrana v průběhu vašich nocí

- Pro zvýšenou ochranu v noci

- Při silné menstruaci

- Pro pocit sebejistoty při těch nejdůležitějších událostech

Dámské bylinné noční vložky maxi jsou ideální pro jemnou a citlivou pokožku, zajistí jí ochranu a pohodlí právě tehdy, když je to obzvláště potřebné.

Během kritických dnů jsou dny, kdy je menstruace velmi silná. Tehdy je nejlepší používat dámské bylinné noční vložky Nefritová svěžest maxi. Budete spát po celou noc bez nepohodlí, nebudete muset vstávat několikrát za noc. Kromě toho se pro vás noční vložky maxi stanou skutečnými pomocníky během důležitých událostí.

Koncert, oslava, svatba přátel... Existuje mnoho akcí, při kterých se potřebujete cítit sebevědomě a být si jistá, že je vše v pořádku a vypadáte skvěle. Na velkých akcích není vždy možné si jen tak zajít na toaletu.

Jsou také situace, kdy si prostě jen tak nemůžete vyměnit hygienické prostředky – například u zkoušek, testů. Někdy není možnost se vzdálit po několik hodin – musíte se soustředit na zadání a ne pořád jen myslet na to, co se děje s vložkou. Existuje ještě jedno úskalí: situace, kdy dlouho sedíte, náhle vstanete a dojde k uvolnění velkého množství tekutiny. Vložka se s tímto množstvím musí operativně vypořádat. Souhlasíte, že je to při takové zkoušce velmi užitečné? Podobná situace nastává během dlouhého cestování. Jedna věc je, když jedete autem a můžete si často zastavovat, ale co když jedete linkovým autobusem? Nedělejte si starosti a „pojistěte se“ nočními vložkami Nefritová svěžest maxi. Pokud plánujete strávit celý den v pohybu, zejména v extrémních podmínkách (turistika, lyžování atd.), postarejte se o své pohodlí.

 

Dámská bylinná noční vložka Nefritová svěžest maxi

– spolehlivá pomoc v období menopauzy

Stane se zárukou vašeho klidu:

- při silné menstruaci

- možných projevech inkontinence

 

Fytokomplex obsažený v produktech:

- má příznivý vliv na mikroflóru

- pomáhá odstranit diskomfort a suchost

 

Menopauza je zvláštním a jedním z nejdůležitějších období v životě ženy. Noční vložky Nefritová svěžest maxi se během tohoto období stanou spolehlivými pomocníky, takže život bude stále plný štěstí a jasných barev.

Je důležité se na toto období připravit a zajistit si maximální péči. Fytokomplex obsažený ve vložkách příznivě působí na mikroflóru a pomáhá odstranit nepohodlí a suchost, stejně tak jako řešit jiné ženské problémy spojené s tímto obdobím. Díky své velikosti se noční vložky maxi stanou zárukou klidu v případě silné menstruace i možných projevů inkontinence.

Vaše dny: Pohodlí a spolehlivost dnem i nocí

Dámské bylinné vložky Nefritová svěžest noční super - zdravý, hluboký a příjemný spánek dokonce i ve vašich dnech

Dámské bylinné vložky Nefritová svěžest denní super - odstraňují bakterie a nepříjemný zápach. Dodávají pocit pohodlí a svěžesti

 

Řada Nefritová svěžest obsahuje produkty pro jakoukoliv příležitost. Všechny vložky z této řady:

- obsahují fytokomplex, o kterém jsme hovořili výše

- mají prodyšnou vrchní vrstvu – povrch je tvořen vysoce kvalitní celulózou, která umožňuje pokožce dýchat

- blokují nepříjemný zápach a pečují o vaše zdraví

- mají protizánětlivé a antibakteriální účinky

 

Dámské bylinné vložky Nefritová svěžest denní super s pěti vrstvami a deseti ochrannými bariérami jsou spolehlivou ochranou a zdrojem sebevědomí ve vašich dnech. Vložky nezajišťují jen váš komfort, ale i odstraňují bakterie a nepříjemný zápach a dodávají pocit svěžesti.

Dámské bylinné vložky Nefritová svěžest noční super se šesti vrstvami a deseti ochrannými bariérami se postarají o váš ničím nerušený spánek. Noc je časem pro regeneraci sil a stres s sebou nic dobrého nepřinese.


na ESHOP tianDe mrkněte a zakupte přímo tady:
Dámské vložky nefritová svěžest MAXI.



Pokud chcete nakupovat SE SLEVOU více, jak 30% nebo máte zájem o více informací a podrobností ohledně tianDe - neváhejte mne kontaktovat, budu se Vám ráda věnovat.

Klidně mi napište na email nebo messenger, kdy pošlete Vaše telefonní číslo, já se s Vámi spojím a odpovím Vám na všechny Vaše dotazy NEBO ROVNOU ZAVOLEJTE. Pokud nebudu moci Váš telefonní hovor přijmout, pošlete SMS. Zavolám zpět hned, jakmile to bude možné.

 

Mějte pěkný den

Jana Ďurčovová
Perlová ředitelka tianDe
Tel. 755 966 595
Email: tianDe.info@centrum.cz
Můj facebook: www.facebook.com/7Janina

NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY:
www.tianDe-Plzen.cz, www.katalog-tianDe.cz, www.kosmetika-tiande.cz.

Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton