Vítejte na našich stránkách!

Článek pro nás, kterým mrznou nohy...

2020-01-21
Zima, zmrzlý nohy... To je (alespoň u mě) pořád dokola... Když se do mě dá zimnice, vytáhnu si pěkně lavóóór a jdu na věc... Občas se stane, že v lavoru nezůstanu sama. Přiběhne synáček a šoupne si nožky ke mě. Takže máčíme nožky, relaxujem a hrajem třebas karty.

Ale, co si dáváme do té koupele? Jen voda to není! Miluju odnaší firmy výrobek Talasso - je to zahřívací koupel nohou. Když otevřeme obal, máme tam tři pytlíčky a pak začne ta pravá zábava.

Mimochodem Talasso je úžasná věcičky při nachlazení - stimuluje krevní oběh, pomáhá prohřát ledové nohy a pocit tepla stoupá příjemně od nohou výš.

studené nohy, zima, zimnice, zahřívací koupel, Talasso tianDeCo je Talasso tianDe?
Talasso je směs přírodních olejů, které účinně změkčuje hrubou kůži na nohou, kuří oka a mozoly. Stimuluje náš krevní oběh, má dlouhodobý zahřívací účinek. Skvěle ulevuje při nachlazení, zimnici a luxusně se zrelaxujete. Reguluje pocení nohou, zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu. Pravidelné používání koupele Talasso chrání před plísňovými infekcemi.



A JAK TEDY JÍT S NAŠÍM TALASSEM NA VĚC?

studené nohy, zima, zimnice, zahřívací koupel, Talasso tianDeKROK č.1:
Do lavoru s teplou vodou vsypeme sáček č.1, stačí pár sekund a voda začne záhadně houstnout, cca do 3 minut se promění v rosolovitou hmotu. Zní to možná děsivě, ale je to strašně moc příjemné. Hlavně děti z toho mají pořádnou srandu :)

V této fázi setrváme 10-15 minut.


KROK č.2:
Do stejné koupele nasypeme sáček č.2, rosol se začne pomalu měnit zpět ve vodu.... (Já si tedy ještě u lavoru nechávám rychlovarku, abych si mohla dolévat teploučkou vodu - miluju to.)

V této fázi setrváme ještě dalších 5-10 minut.


KROK č.3:
Nohy usušíme, načneme pytlíček č. 3, ve kterém je pěstící balzám na naše nožky.

studené nohy, zima, zimnice, zahřívací koupel, Talasso tianDe
KROK č. 4:
Ten se týká hlavně těch, kteří se Talasso dobrodružství pustí se svými potomky.... Krokem č. 4 je uklidt gel a rosol po celé koupelně.


Výrobek naleznete na eshoopu tianDe přímo zde:  ZAHŘÍVACÍ KOUPEL NA NOHY tianDe


Přeji krásný den všem....  za tým tianDe.info Janina




Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton