Vítejte na našich stránkách!

Celulitida a tianDe

2019-03-17
Vem si šortky, vystrč zadeček, zatoč s celulitidou! Aneb "Dej celulitidě na zadek!"

Sluníčko svítí, začíná být teplo a já jako asi spoustu žen, řeším oblečení a šatník. S příchodem jara a teplého počasí přichází na řadu i úklid a třídění věcí ze skříně. Co si nechám, do čeho se vejdu. Co si po porodu vlastně můžu dovolit?


Co si budeme povídat, tělo dostalo pořádně zabrat a až doteď mě celulitida nějak nezajímala a vlastně ani nevadila. Ale s nadcházejícím, krásným počasím řeším jak ji schovám a zamaskuji. A jde to udělat, aby se jí člověk zbavil úplně?

Celulitida neboli „Pomerančová kůže“ je problém, který trápí až 80 % žen. Ale celulitida se netýká jen žen jak by se na první pohled mohlo zdát. Ale změny na kůži trápí i muže a překvapivě i sportovce.
- jedná se o estetický problém (zvrásněnou a hrbolatou kůži), která postihuje nejčastěji ženy.
Celulita se netvoří znenadání. Vzniká i několik let. Proto i zbavování celulitidy je dlouhodobější záležiost.

TianDe v boji proti celulitidě nejčastěji také řeší Lymfu. Proč? Co to Lymfa je? Lymfatický systém je pro tělo jeden z nejdůležitějších systémů. Lymfatický systém rozvádí čirou tekutinu, které se říká „lymfa“. Ta vzniká z tělesných tekutin. Lymfa je pro tělo velmi prospěšná, protože odvádí z těla nežádoucí odpadní látky jako jsou toxiny apod. Proto je velmi důležité, aby lymfa fungovala správně. Pokud totiž nefunguje tak jak má, začínají se tvořit otoky a jiné neduhy na pokožce.

Jak pomocí TianDe podpořit lymfu a zbavit se tak celulitidy.
Zkušené zákaznice z facebookých skupin, které nad celulitidou vyhrály radí!

1.    Detox

Detox je pro tělo velmi důležitý. Pomůže očistit organismus a zbavit tělo nežádoucích a škodlivých látek jako jsou například toxiny, které jsou obsaženy v tukových buňkách. Zároveň detoxem podpoříte správnou činnost orgánů, jako jsou například játra či ledviny, ale také lymfy, která je velmi potřebná v boji s celulitidou.

Tibetský sběr - čaj
– Je potřeba k tomu, aby se tělo zbavilo nežádoucích látek a toxinů
- pro detox se doporučuje pití čaje Tibetský sběr
- pít 2x denně, ráno a odpoledně a nejlépe po jídle

Alespoň 14ti denní kůra Detoxikačních náplastí tianDe.

Eshop tianDe odkaz: Detoxikace, čaj Tibetský sběr

2.    Do sprchy

Tělové soli
- jemné krystalky obsažené v solích od TianDe efektivně zbavují pokožku nečistot a toxinů
- fungují jako šetrný peeling

Nejvíce se doporučuje Tělová sůl „Mořské řasy“ – tato sůl efektivně čistí pokožku
- zvyšuje její pružnost
- narovnává pokožku
- hydratuje, zjemňuje

Eshop tianDe odkaz: TĚLOVÉ SOLI tianDe


Zkušenosti zákaznic facebookých skupin
Eva - Holky, po týdnu používání. Kdo uvažujete, že vyzkoušíte. Neváhejte! Zatím je v eshopu v akci celá sada. Do vyprodání zásob. Celulitida mizí každým dnem. Použivam celou sadu 2x denně. Piju hodně vody. Opravdu hodně vody. Lehce lymfatickou masaž nohou ve sprše. Tu jak si vzpomenu. Hýbu se. Aspoň procházky do kopce se psem. Chodim i do fitka napatlaná krémem na dokonalá stehna. A změna jidelničku. Piju čaj Tibetský sběr a teď nově desetidenní kůra vložek energie života. Vysledek byl u mě vidět už při prvnim použití. Pomud nezměníte nic, jen budete mazat, tak efekt nebude tak veliký.

Mersy - Naše tělové soli používáme místo sprchových gelů jako masáže na rozproudění lymfy- k tomu slouží ještě masážní rukavice a japonský ručník. Dáte trošku soli a masírujete od plosek nožky nahoru celé tělo- viz obrázek...Necháte chvíli působit a pak se osprchnete...


3.    Po sprše

a)    Krém na celulitidu
- krásně zahřeje celé tělo
- rozproudí lymfatický systém
- urychluje metabolické procesy
- uvolňuje toxiny z tukové tkáně
Krém nanášíme 1 – 2 krát denně po dobu alespoň 30 dní.

b)    Lipolytický gel na celulitidu
- obsahuje přírodní látky a výtažky (kofein, zelený čaj, guaranu, ořech kolovník)
- viditelně snižuje pomerančovou kůži
- zvyšuje pružnost pokožky
Gel vmasírováváme do pokožky. Ideálně necháme všechen gel vstřebat. Nemusíme oplachovat.

c)    3D PHOTONER
- photoner snižuje vrásky, zpevňuje kontur obličeje, vyhlazuje jizvy, snižuje pigmentové skrvny
- tento přístroj byl speciálně vyvinut pro společnost TianDe
- funguje na principu ultrazvukového ošetření to znamená, že vydává mechanické vibrace, které působí jako masáž
- photoner obsahuje celkem 3 frekvence ultrazvukových vln a 3 barevná spektra (nízkou, střední, vysokou frekvenci, výběr barvy světla, výběr ultrazvukové frekvence)
- je dobré začínat s nižšími frekvencemi a pokračovat až po vyšší

Přípravky pro celulitidu zde na eshopu: ESHOP tianDe Anticelulitidní a zpevňující přípravky tianDe

Zkušenosti z facebookových skupin:

Monika - Děvčata, dnes jsem měla velkou radost. Psala mi kamarádka,jak je nadšená z toho, že jí po používání grepové soli a lipolytického gelu mizí celulitida a to bez sportu.

Vendy -  Za mě lypoliticky gel je TOP. Nasolím, dám ten gel a celulitida opravdu mizí! Dneska mi manžel říkal ráno co dělám, že mám tak hebké nohy. A když si toho všimne i manžel, to je fakt, co říct, holky....


Další postup od jedné zákaznice:  V tomto období se mne ženy nejvíce ptají, jak rozhýbat metabolismus, odvést přebytečnou vodu a zbavit se celulitidy. Určitě doporučuji začít s našemi mořskými Tělovými solemi. Je potřeba dělat masáž tělovou solí vždy na sucho (např. ve sprše nebo nad vanou), aby došlo k drenážnímu efektu a podpořili jste naši nejlínější tekutinu lymfu, které při stagnaci bohužel podporuje vznik celulitidy, ukládání tukových buněk a hlavně zadržování vody v těle. Nakonec se osprchujete nebo vykoupete, osušíte a namažete třeba chilli gelem nebo Lipolytickým gelem, které jsou vhodné na celulitidu.





autor článku: Míša Kuncová

Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton