Vítejte na našich stránkách!

Regenerační fytokrém na ruce dr. Taiga tianDe

2021-03-24

Regenerační fytokrém na ruce dr. Taiga tianDe je vydatný krém s výživným amarantovým olejem a směsí rostlin z Tajgy: šípku, šalvěje, přesličky, heřmánku, máty - pro hloubkovou péči o souchou a velmi suchou pokožku rukou.

Pečuje o pokožku rukou namáhanou větrem, vypořádá se s olupováním a pnutím, pomáhá obnovit její hydrolipidovou bariéru, zajišťuje výživu a hydrataci. Úžasný po použití desinfekce na ruce, která extrémně vysušuje!

Pokožka na rukou se téměř vždy zdá být suchá. Proč tomu tak je, i když o ni neustále pečujeme? Pokožka na rukou zcela postrádá tukovou vrstvu, a proto nejvíce podléhá stárnutí.

Moderní fytokrém populární řady Dr. Taiga pomůže ochránit a extrémně zjemnit i velmi suchou pokožku. Díky svému bohatému složení:
- obnovuje poškozenou hydrolipidovou bariéru
- vyživuje a hydratuje popraskanou a loupající se pokožku rukou

Fytokrém obsahuje ty nejúčinnější „změkčující“ složky, které vaší pokožce navrátí jemnost. Při pravidelném používání budou vaše ruce vždy v dokonalém stavu!


 

Regenerační fytokrém na ruce dr. Taiga tianDeCo "umí" obsažené bylinky a složky?

Růže šípková - Extrakt z růže mnohokvěté tonizuje pokožku, zlepšuje její stav a vzhled.

Máta peprná - Extrakt z máty peprné zjemňuje pokožku, zmírňuje podráždění, dodává pocit komfortu.

Heřmánek pravý - výtažek z heřmánku - tonizuje pokožku, chrání buňky před předčasným stárnutím a negativnými vlivy vnějšího prostředí a zklidňuje podráždění.

Amarant - olej z amarantových klíčků - bezkonkurenční prvek z hlediska obsahuj skvalenu, který je silným antioxidantem. Dodává organismu energii, přispívá ke zlepšení mozkové činnosti, viditelně zlepšuje stav pokožky.

Šalvěj - Extrakt šalvěje obsahuje značné množství vitamínů, urychluje regeneraci bunměk, má tonizační vlastnosti, udržuje pokožku v dobrém stavu.

Přeslička - Extrakt z přesličky polní obsahuje křemík, vitamín C, flavonoidy. Má tonizující účinek, vyhlazuje a vypíná pokožku.

 

 

na ESHOP tianDe mrkněte a zakupte přímo tady:
Renegerační fytokrém na ruce tianDe.

V Plzni na prodejně zakoupíte přímo tady: Regenerační fytokrém na ruce tianDe (stačí vyplnit objednací formulář nebo se rovnou zastavit na prodejně).

 

Pokud chcete nakupovat SE SLEVOU více, jak 30% nebo máte zájem o více informací a podrobností ohledně tianDe - neváhejte mne kontaktovat, budu se Vám ráda věnovat.

Klidně mi napište na email nebo messenger, kdy pošlete Vaše telefonní číslo, já se s Vámi spojím a odpovím Vám na všechny Vaše dotazy NEBO ROVNOU ZAVOLEJTE. Pokud nebudu moci Váš telefonní hovor přijmout, pošlete SMS. Zavolám zpět hned, jakmile to bude možné.

 

Mějte pěkný den

Jana Ďurčovová
Perlová ředitelka tianDe
Tel. 755 966 595
Email: tianDe.info@centrum.cz
Můj facebook: www.facebook.com/7Janina

NAŠE WEBOVÉ STRÁNKY:
www.tianDe-Plzen.cz, www.katalog-tianDe.cz, www.kosmetika-tiande.cz.


Nejoblíbenější výrobky TianDe

slaviton